fredag 12 februari 2010

Uppätet fredagsmys är inget fredagsmys

Idag var det tänkt att jag och Noumi skulle fredagsmysa i vår ensamhet eftersom hennes hemlige pappa S ska på fest. Jag köpte hem lite fredagsmys i form av en påse lösgodis och ett paket pop corn. Lösgodiset är redan nästan uppätet och pop cornen har jag mest köpt för syns skull. Fredagsmyset i vår ensamhet är alltså praktiskt taget reda slut och det började gå upp för mig att vi nog skulle få det lite långtråkigt ikväll. Jag har därför ringt Noumis mormor och övertalat henne och Noumis morfar att komma hit efter jobbet. Det är inga problem att vara ensam med Noumi men det kan vara skönt att åtminstone en gång per dag få gå på toaletten med stängd dörr.

Noumi och jag har köpt schampoo till henne idag. Folk säger att man kan vänta i trehundra år innan man tvättar barns hår med schampoo. Det kan man säkert göra om man har ett sånt barn som inte får något hår förrän efter trehundra år. Noumis kalufs behöver tvättas nu. Schampoot är tydligen inte farligt att äta, så det var ju bra. När vi kom hem efter vår shoppingtur hängde vi med Noumis kompisar. Hon har fyra nu. En är på riktigt fast i badrummet. Julia hänger ju rätt mycket där men ibland tar hon sig därifrån. Har försökt fånga Noumis smile på bild också, men blixten gör att hon ser skitsur ut på de flesta bilder.

Den här snubben är lätt den roligaste i sitt gäng. Vi tror det beror på att han har samma ansiktsuttryck som Noumi.

På denna bild har Noumi och Bert djuplodande konversationer. Bert har tidigare levt ett hårt liv på en vind i Vallentuna. Inte alls lika glamoröst som hans liv startade i London under åttiotalets första hälft.

Här är de allihop, utom guldfisken då förstås, men han fick ju en egen bild. Kitty fick också vara med, fast hon är egentligen inte särskilt populär. Noumis morsa har dock betalat hundra spänn för henne så någonting måste vi ha henne till.


Här försöker Noumi få igång Bert lite men han bara ligger där, stel som en pinne. Åren på vinden har gått hårt åt på den stackars karl´n. Vi hoppas att han ska blomma ut igen snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar