tisdag 16 mars 2010

Noumi is back on track

Sedan Noumi börjat käka ersättning en gång om dagen har hon blivit sitt gamla jag. Hon har antagligen inte blivit riktigt mätt de senaste veckorna och därför inte varit lika nöjd som tidigare. Inatt sov hon nästan sju timmar i sträck och somnade om direkt efter matning. Jag tackar Gud för bröstmjölksersättning.

Igår var vi som vanligt på rytmiken och fick veta att Noumi ska ha avslutning i kyrkan i slutet av maj. Hon ska uppträda med sina kursare från rytmiken. Jag har redan nu börjat övertalningskampanjen för att få dit hennes far som åskådare. Det är ju faktiskt Noumis allra första show! Fler kommer det bli när hon är färdigutbildad dansare om några år. I övrigt har vi nu bestämt oss för att ta oss till Motherland (även kallat Skåne) i påsk. Det blir Noumis första visit där och det ska bli roligt att presentera henne för gänget där nere. Här kommer två bilder på Noumi i hennes pimp-dräkt.

Inte direkt en tjej jag skulle vilja möta i en mörk gränd. Särskilt inte när hon, som på bilderna, har sin kamphund (och kampkyckling(!?)) med sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar