söndag 7 mars 2010

Kalashelg med tjocka släkten.

Noumi har haft en späckad helg och träffat sin släkt på både fädernet och mödernet. Kul, tyckte hon och kissade ner sin klänning efter en kvart på morfars kalas. Noumi travar i övrigt på och mår bra. Hennes mamma mår också bra men börjar tycka att det här med amning är rätt långtråkigt och har sedan september förra året utvecklat en extrem dansabstinens som snarast måste åtgärdas. Om än bara för ett enstaka tillfälle än så länge. Jag hade hoppats på att läkaren på Astrid Lindgrens barnsjukhus skulle säga att nä, nu måste jag faktiskt börja med lite bröstmjölksersättning, flickstackaren får ju inte i sig det hon behöver. Det sa hon dock inte. Trots det har jag försökt få i Noumi lite av detta tuttsubstitut, utan någon som helst framgång. Noumi vrålar som en orangutang så fort man närmar sig med flaskan. Råkar man dessutom droppa några droppar på tungan för att få henne att smaka innan hon avfärdar det (så ska man ju göra med barn) blir hon fullständigt utom sig av ilska. Jag lär alltså vackert få hiva fram lökarna ett tag till.

Detta är för oss en mycket udda bloggtid, klockan är bara lite efter nio på morgonen, men har Noumi bestämt att hon ska upp halv åtta så har Noumi bestämt det. Har hon sedan även bestämt att hon ska somna i bärselen så gör hon det, så här sitter vi. Snart är det utfodring igen och sedan avgång för promenad till rytmiken. Därefter är dagen blank. Så kul har vi det! Här kommer i alla fall lite bilder från helgen. Just ja, glömde säga. Noumi har nu fått ett guldkors från Syrien och är därför just nu lite mer syrian än skåning. Måste fundera på vad vi kan göra för att kompensera så att vi får lite mer jämvikt igen.


Noumi bekantar sig med sin kusin Frans som är stor och snäll. Observera de fula extrakläderna. Inte precis kalaskläder, Noumi

Här tycker Noumi att bekantskapen har gått lite för fort fram.

Noumi med gammelmormor. En rolig tant tycker Noumi.

Gammelmorfar hamnade rätt långt bak i kön och fick därför hålla en lätt uttråkad Noumi. Sist men inte minst, Noumi tillsammans med farmor och den där killen de kallar Jesus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar