tisdag 6 april 2010

Den första påsken i Noumis liv.

Noumi har nu varit på besök i Skåne och hennes föräldrar har varit med om sin första resa med spädbarn. Man kan säga att hennes föräldrar, och framför allt hennes mamma, har varit med om något som tidigare varit mycket utöver det vanliga. Bilresan var inga problem, Noumi sov hela vägen. Stugvistelsen var lite mer problematisk. Kanske är det så att Noumi var trött på grund av miljöombytet och den långa resan, kanske höll hon på att genomgå en utvecklingsfas eller kanske förstår hon, likt sin far, "inte vitsen med att sitta i ett litet hus och titta på en dålig TV". Hur som helst höll hon låda på nätterna och var rätt gnällig på dagarna, förutom på den årliga påskshoppingen i Kristianstad. Nu är vi i alla fall hemma och Noumis alla sorger är som bortblåsta. Det gamla slitna uttrycket "borta bra, men hemma bäst" har än en gång visat att det är helt förenligt med verkligheten. Idag har vi gjort det vi är bäst på. Jag har promenerat en och en halv mil och Noumi har sovit tre timmar i vagnen. Detta efter att Noumi sovit åtta och en halv timme inatt. Det är ordning på torpet igen. Nästa milstolpe är dopet till helgen. Hur vi förberett oss för detta kommer jag att skriva om senare i veckan. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

Här sover sig Noumi igen en liten paus utanför Jönköping. Ingen fara, hon missade bara jävligt äcklig vägkrogsmat.

En sak hade Noumi förstått helt riktigt, när man lever stugliv behöver man inte bry sig så mycket om hur eller vad man tar på sig.

Såhär gullig var hon inte riktigt hela tiden, men nästan.

Hemma hade en hårig kille tagit över babygymet.

Väl tillbaka i Stockholm avslutade Noumi sitt livs första påskhelg med en storhandling på ICA Maxi. Hon fick vara ansvarig för inköpslistan, ett jobb hon faktiskt skötte riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar