måndag 19 april 2010

En liten mask med konstig frisyr och en liten tjej med liten tofs.

En helt vanlig dag. BVC, öppna förskolan och en sväng till Skärholmen för fika i vårsolen. Sämre kan man ha det. Väl hemma ägnade vi oss åt en ny photo shoot. Det var ju ett tag sedan och saker händer så snabbt. Det fortsatta ätandet går galant och idag vågade vi oss på broccoli som också det slank ner snabbare än snabbast. Till kvällsmat blev det gröt som vanligt, idag en hel portion så nappflaskan behövde bara användas symboliskt. Hon är så stor och fin, min lilla tjej.


När Noumi vaknade imorse var hennes frilla skrämmande lik maskens. Vi försökte åtgärda det med lite vatten men det fungerade bara hjälpligt. Samtidigt sjöng vi den egenkomponerade sången "En liten mask med konstig frisyr, en liten tjej med konstig frisyr".


Inspirerade av en söt liten tjej på öppna förskolan, en som likt Noumi har hår (de är inte så många, åtminstone inte i det relativt svenniga Hägersten) testade vi återigen det här med tofs när vi kom hem. Det kändes bättre den här gången. Noumi har liksom vuxit in lite i det här med att vara en liten tjej och för att löpa hela linan ut fick det även bli en rosa liten topp. Det gick ju det med, hon har inte börjat sminka sig än.


Tjejigheten till trots har Noumi fortfarande kvar sin attityd. Här ska man inte komma och tro att man kan komma och komma bara för att Noumi är en söt tjej. Nej, nej! Nu är photo shooten banne mig slut!

2 kommentarer:

  1. Noumi är så himla söööt!! Sjukt fin:) Snart ses vi hoppas jag:)

    SvaraRadera
  2. Sååå lik mamma nu!! Sötis :)

    SvaraRadera