fredag 20 augusti 2010

Ibland undrar jag om allmän rösträtt verkligen är så himla bra...

Jag har läst i lite trådar om folk som tänker rösta på Sverigedemokraterna och jag kan inte sluta förvånas över hur IQ-befriade dessa människor är. Jag har liksom svårt att ta det på allvar, men jag måste nypa mig i armen och faktiskt inse att det är allvar. Det finns människor som på allvar tror att islam är här för att ta över. Islam kommer långsamt, sakta men säkert att nästla sig in i varje por i vår svenska kultur för att sedan, utan att vi vet ordet av, ha tagit över allt. Och inte bara det. Islam är dessutom en våldtäktskultur, en kvinnoföraktande kultur och alla vill döda varandra i ett heligt krig. Alla brott begås av invandrare, det är bara media som inte vågar skriva det. Det beror ju såklart i sin tur på att våra svenska fängelser är så slappa så invandrarna, som ju självklart är vana vid enklare förhållande, tycker bara det är skönt att sitta i fängelse. Det finns kanske några snälla invandrare, men de flesta är faktiskt livsfarliga. Det är ju kanske lite tråkigt att några snälla invandrare ska bli drabbade av att alla andra är galna, men det kan väl inte vi svenskar ta hänsyn till? Vi ska väl inte drabbas av deras problem? Nej, vi måste ta hand om våra egna.

Just ja, en sak till. Sverige är absolut det lättaste landet i världen att få asyl i. Det är bara säga "Hej! Jag skulle gärna bo här eftersom de är lite taskiga i mitt hemland" så får man stanna. Och när man väl fått stanna, då behöver man bara ringa till hela familjen (som såklart består av minst femtio personer) i hemlandet och säga åt dem att komma, för då får de också uppehållstillstånd. Mmm, och sen får alla socialbidrag hur lätt som helst. Det är nämligen lättare för invandrare att få bidrag än för svenskar. Det är lättare för dem att få lägenhet också för hyresvärdar vågar inte neka dem, då blir de kallade rasister.

Mångkulturen ställer helt enkelt till en jäkla massa problem. Vår egen kultur, den fina svenska traditionella kulturen, den försvinner. Det kommer snart inte finnas en enda folkdräkt kvar och inte fan får man sjunga nationalsången heller för det uppfattar ju alla invandrare som rasistiskt. Helt plötsligt blev det nämligen väldigt viktigt att få fira Sveriges nationaldag. Därav alla taffliga nationaldagsfiranden de senaste åren. Vi måste ju försöka införa lite praktisk nationalism i det här landet, som i Norge! Där vet man minsann hur man älskar sitt land utan att skämmas för det! Och det är viktigt eftersom... det är viktigt! Det är även väldigt viktigt att i varannan mening påpeka att man faktiskt inte är rasist bara för att man röstar på SD. Klart som fan att man är! Klart som fan att man är en puckad jävla puckorasist som inte har någon koll på verkligheten!

Jag tycker nog att det finns mer att önska av svensk invandrings- och integrationspolitik, men om SD får mer inflytande än de redan har vore det en ren katastrof. Om SD kommer in i riksdagen kommer jag att sluta vara stolt över Sverige och att vara svensk. Då har vi svart på vitt att det som en gång i tiden var Sverige inte längre finns. Så länge du inte tänker rösta på SD måste du rösta!

Avslutar med två bilder till Noumis farmor. Man kan även se dem som en reklam för mångkultur. Tjejen på bilden är 50% mörkhårig skåning, 25% syrian och 25% assyr, och hon utövar avancerade yogaövningar från Tibet. Verkar väl inte så farligt, eller?

1 kommentar: